Order by phone +40748.06.66.06

Monday 28.05.2018 our store will be closed. All orders placed from 26 to 28.05.2018 will be operated starting with 29.05.2018 . If there are any questions or requests, please use the contact form on our website or write us an email. Thank you.

Cytac toc rigid molle Glock stanga

Be the first to review this product

Toc rigid marca Cytac, destinat platformelor Glock pentru partea stanga. Poate fi utilizat impreuna cu centuri sau cu accesorii prevazute cu prindere de tip molle.

Availability: Out of stock

€30.36
€30.36
Nu este în stoc

Description

Descrierea Produsului

ABS

Prezentare

Cytac este o companie producatoare de sisteme tactice pentru pistoale, stabilita in Shenzhen, Hong Kong. A intrat pe piata in anul 2008 iar pana in ziua de astazi a reusit sa isi faca un renume in randul pasionatilor de arme dar si a personalului fortelor de ordine. Produsele oferite de Cytac ofera publicului produse performante, de calitate superioara la pret avantajos.

Descriere

Avem placerea de a va prezenta tocul de pistol Cytac destinat platformelor Glock pentru partea stanga. Acest toc este gandit pentru atasarea direct pe centura sau pe echipamente tactice prevazute cu sisteme de prindere molle. Este un toc rigid, fabricat din polimer plastic iar asigurarea pistolului in pozitie se realizeaza cu ajutorul unui buton de mari dimensiuni, usor accesibil. Avantajul acestui toc este usurinta de exploatare. Se fixeaza rapid pe centura iar odata fixat, introducerea si extragerea pistolului este extrem de rapida dar totodata sigura.Acest toc ofera posibilitatea de rotire a intregului ansamblu 360°.

Additional Info

Additional Info

Manufacturer Cytac
Color Black
Material ABS
Product Code A9102
Weight 0.1500

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Cytac toc rigid molle Glock stanga

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Value

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

You may also be interested in the following product(s)